Over HIP

Inspireren om grenzen te verleggen

Verlichten High Impact Performance
Steven Goudsbloem

Inspireren om grenzen te verleggen

Binnen High Impact Performance komt alles samen voor Steven Goudsbloem. Zijn liefde voor sport en presteren, de passie voor het inspireren van anderen, en zijn streven naar ontwikkeling en welzijn vormen de kern van zijn missie. Zijn droom is om met deze unieke combinatie van kwaliteiten en passies anderen te inspireren om hun grenzen te verleggen.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als psycholoog en coach, heeft hij zich aan de Vrije Universiteit Amsterdam en het Instituut voor Sport- en Prestatiepsychologie gespecialiseerd in sport- en prestatiepsychologie. Steven staat bekend om zijn ervaring met het toepassen van verschillende interventies en het versterken van zelfontwikkeling. Hij excelleert in het werken met een oplossingsgerichte aanpak, met nadruk op een sterke en positieve werkrelatie.

Als ondernemer neemt Steven verschillende rollen op zich, waaronder die van psycholoog, coach en auteur van het boek BREINDROP. Door zijn eigen ervaring op topniveau als basketballer en muzikant kan hij zich moeiteloos inleven in de leefwereld van presteerders. Kortom, naast zijn rol als psycholoog en coach is Steven actief als ondernemer, waarbij hij zijn diverse expertise inzet om anderen te inspireren en te begeleiden.

Binnen High Impact Performance komt voor mij alles samen

Steven Goudsbloem, sport- en prestatiepsycholoog

De Kronkels 9a,
3752 LM Bunschoten