Performance Coaching voor Ondernemers

Speciaal ontworpen voor ambitieuze ondernemers

Streef jij als ondernemer naar het hoogst haalbare? Wil je persoonlijk én professioneel groeien, maar weet je niet waar te beginnen? Ontdek de kracht van performance coaching, speciaal ontworpen voor ambitieuze ondernemers die streven naar uitzonderlijkheid. Ontdek de strategieën en geheimen die de top performers onderscheiden van de rest.

Logo High Impact Performance

Versterken

Krijg inzicht in verschillende technieken om je grenzen nog verder te verleggen.
Logo High Impact Performance

Verlichten

To-the-point de negatieve lading weghalen om negatieve impact te neutraliseren.
Logo High Impact Performance

Verhelpen

Zaken doelgericht aanpakken om in relatief korte tijd die belemmering op te heffen.

Vragen? Neem
vrijblijvend contact
met ons op.

Performance Coaching voor Ondernemers

1. Persoonlijke Optimalisatie: Voor de ambitieuze ondernemer draait het om verfijning. Ontvang persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw unieke sterktes en uitdagingen. Leer hoe je jouw uitzonderlijke talenten kunt maximaliseren voor grensverleggende prestaties. Performance coaching is gericht op het stellen van doelen die verder gaan dan wat je voor mogelijk hield. Leer effectieve strategieën om uitdagende doelen te stellen en ze consequent te bereiken.

2. Leiderschapsontwikkeling: Leer krachtige leiderschapsvaardigheden die je nodig hebt om een team te inspireren en te leiden. Ontdek de geheimen van succesvolle ondernemers en implementeer ze in jouw eigen bedrijfsstrategie.

3. Mentaal Meesterschap: Bereik een staat van mentale helderheid en veerkracht die essentieel is voor topprestaties. Leer om te gaan met druk, stress te minimaliseren en mentale focus te behouden, zelfs in de meest veeleisende situaties. Zodat je met hernieuwde energie je onderneming kunt leiden.

4. Ondernemende Mindset: Verscherp jouw ondernemende mindset die je in staat stelt om kansen te zien waar anderen uitdagingen ervaren. Leer hoe je innovatie en creativiteit kunt toepassen om voortdurend je concurrentiepositie te versterken.

Exclusieve Begeleiding: Onze performance coaching is volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Geen one-size-fits-all aanpak; alleen gerichte begeleiding die past bij jouw onderneming. Onze expertise is gericht op het leveren van resultaten op het hoogste niveau.

Doelgerichte Strategieën: Ontwikkel strategieën die niet alleen gericht zijn op individuele doelen, maar ook op het bereiken van duurzame topprestaties. Aan de hand van een analyse van jouw huidige prestaties en persoonlijke doelen stellen we samen een actieplan op om jouw reis naar succes te plannen.

Strategisch Leiderschap: Voor ondernemers omvat performance coaching het ontwikkelen van leiderschap dat uitblinkt in alle aspecten van het leven. Ontdek hoe je jouw visie kunt realiseren en anderen kunt inspireren om hetzelfde te doen.

Toegang tot Expertise: Profiteer van de kennis en ervaring van prestatiepsycholoog Steven, die veel verschillende high performers heeft begeleid. Hij heeft veel expertise op het vlak van het optimaliseren van mentale kracht. Ontvang waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn op jouw situatie.

Vertrouwelijke Ondersteuning: Wij begrijpen dat ondernemers vaak unieke uitdagingen hebben. Onze coaching biedt een vertrouwelijke omgeving waarin je openlijk kunt spreken over je doelen en obstakels.

De performance coaching is flexibel en wordt altijd aangepast aan de specifieke behoeftes en unieke uitdagingen van jou als ondernemer. Ook wat betreft tijd en plaats van de coaching wordt daar rekening mee gehouden. Voor de ontwikkeling en voortgang wordt over het algemeen een frequentie aangehouden van tweewekelijkse sessies, afhankelijk van jouw individuele behoefte en doelstellingen.

Naast losse sessies kan gekozen worden voor een pakket. Zie hieronder welk pakket het beste past bij jouw ambities:

IntroImpactHigh Impact
Inclusief:
Intake
Prestatieprofiel
Advies
Inclusief:
Intake
Prestatieprofiel
Advies
Plan van aanpak
5 uur persoonlijke coaching
Evaluatie
Inclusief:
Intake
Prestatieprofiel
Advies
Plan van aanpak
8 uur persoonlijke coaching
Evaluatie
€300 (excl. BTW)
Aantal sessies: 2
€870 (excl. BTW)
Aantal sessies: 6
€1260 (excl. BTW)
Aantal sessies: 9

Investeer in jouw legacy!

Performance coaching is een investering in jouw groei en het succes van je onderneming. Het is niet alleen een investering in het heden, maar ook in de erfenis die je achterlaat. Het is de sleutel tot het neerzetten van een blijvende impact die de grenzen van het mogelijke blijft verleggen. De tijd om te excelleren is nu. Neem vandaag nog de beslissing om de beste versie van jezelf te worden.

Ontgrendel jouw Ondernemerspotentieel

Start met Performance Coaching

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe performance coaching jouw pad naar duurzame topprestaties kan vormgeven.

Versterken

Als ondernemer wil je niet wachten om de volgende stap te zetten in het bereiken van jouw ambities. Door gebruik te maken van Performance Coaching, verkrijg je inzicht in diverse technieken om je grenzen verder te verleggen. Door de toepassing van sport- en prestatiepsychologische principes kun je jouw prestaties optimaliseren en versterken.

Verhelpen

Je kunt als ondernemer geconfronteerd worden met situaties of omgevingsfactoren die een
negatieve invloed hebben op jouw prestaties. Door deze uitdagingen doelgericht aan te pakken,
kunnen ondernemers vaak binnen korte tijd belemmeringen opheffen en zo hun volledige
potentieel weer benutten. Dit kan gaan om het aanpassen van de mindset of gedragsstijl, maar
ook op het doelgericht verwerken van ingrijpende of beladen gebeurtenissen.

Verlichten

Emotioneel beladen of ingrijpende gebeurtenissen kunnen aanzienlijke invloed hebben op jouw ondernemersprestaties. Steven biedt gespecialiseerde ondersteuning om ondernemers te helpen in dergelijke situaties. Met zijn uitgebreide ervaring past hij de wetenschappelijk onderbouwde en in de praktijk bewezen EMDR-techniek toe. Deze gerichte aanpak verwijdert snel en doeltreffend de negatieve lading van de gebeurtenis, waardoor de impact op jouw ondernemerschap effectief wordt verminderd. Dit resultaat kan al binnen één of enkele sessies worden bereikt.

De Kronkels 9a,
3752 LM Bunschoten