Performance Coaching voor Ondernemers

Speciaal ontworpen voor ambitieuze ondernemers

Streef jij als ondernemer naar het hoogst haalbare? Wil je persoonlijk én professioneel groeien, maar weet je niet waar te beginnen? Ontdek de kracht van performance coaching, speciaal ontworpen voor ambitieuze ondernemers die streven naar uitzonderlijkheid. Ontdek de strategieën en geheimen die de top performers onderscheiden van de rest.

Logo High Impact Performance

Performance Scan

In een half uur brengen we jouw prestatieomgeving in kaart en tonen we mentale ontwikkelingskansen, zodat je weet waar je je op moet richten voor betere resultaten.

Logo High Impact Performance

Performance Profile

Een Performance Profile toont de benodigde vaardigheden en je sterke en verbeterpunten. Zo krijg je inzicht en kun je gericht je prestatiegedrag ontwikkelen.

Logo High Impact Performance

Performance Coaching

In individuele sessies coachen we je op mentale vaardigheden en prestatiegedrag volgens een stappenplan. Dit doen we via gesprekken, oefeningen en praktische toepassing.

Logo High Impact Performance

Performance Progress

Maandelijkse of tweemaandelijkse sessies consolideren je voortgang. Zo blijf je scherp en ‘on top of your game’.

Performance Coaching voor Ondernemers

1. Persoonlijke Optimalisatie: Voor de ambitieuze ondernemer draait het om verfijning. Ontvang persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw unieke sterktes en uitdagingen. Leer hoe je jouw uitzonderlijke talenten kunt maximaliseren voor grensverleggende prestaties. Performance coaching is gericht op het stellen van doelen die verder gaan dan wat je voor mogelijk hield. Leer effectieve strategieën om uitdagende doelen te stellen en ze consequent te bereiken.

2. Leiderschapsontwikkeling: Leer krachtige leiderschapsvaardigheden die je nodig hebt om een team te inspireren en te leiden. Ontdek de geheimen van succesvolle ondernemers en implementeer ze in jouw eigen bedrijfsstrategie.

3. Mentaal Meesterschap: Bereik een staat van mentale helderheid en veerkracht die essentieel is voor topprestaties. Leer om te gaan met druk, stress te minimaliseren en mentale focus te behouden, zelfs in de meest veeleisende situaties. Zodat je met hernieuwde energie je onderneming kunt leiden.

4. Ondernemende Mindset: Verscherp jouw ondernemende mindset die je in staat stelt om kansen te zien waar anderen uitdagingen ervaren. Leer hoe je innovatie en creativiteit kunt toepassen om voortdurend je concurrentiepositie te versterken.

Exclusieve Begeleiding: Onze performance coaching is volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Geen one-size-fits-all aanpak; alleen gerichte begeleiding die past bij jouw onderneming. Onze expertise is gericht op het leveren van resultaten op het hoogste niveau.

Doelgerichte Strategieën: Ontwikkel strategieën die niet alleen gericht zijn op individuele doelen, maar ook op het bereiken van duurzame topprestaties. Aan de hand van een analyse van jouw huidige prestaties en persoonlijke doelen stellen we samen een actieplan op om jouw reis naar succes te plannen.

Strategisch Leiderschap: Voor ondernemers omvat performance coaching het ontwikkelen van leiderschap dat uitblinkt in alle aspecten van het leven. Ontdek hoe je jouw visie kunt realiseren en anderen kunt inspireren om hetzelfde te doen.

Toegang tot Expertise: Profiteer van de kennis en ervaring van prestatiepsycholoog Steven, die veel verschillende high performers heeft begeleid. Hij heeft veel expertise op het vlak van het optimaliseren van mentale kracht. Ontvang waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn op jouw situatie.

Vertrouwelijke Ondersteuning: Wij begrijpen dat ondernemers vaak unieke uitdagingen hebben. Onze coaching biedt een vertrouwelijke omgeving waarin je openlijk kunt spreken over je doelen en obstakels.

De performance coaching is flexibel en wordt altijd aangepast aan de specifieke behoeftes en unieke uitdagingen van jou als ondernemer. Ook wat betreft tijd en plaats van de coaching wordt daar rekening mee gehouden. Voor de ontwikkeling en voortgang wordt over het algemeen een frequentie aangehouden van tweewekelijkse sessies, afhankelijk van jouw individuele behoefte en doelstellingen.

Naast losse sessies kan gekozen worden voor een pakket. Zie hieronder welk pakket het beste past bij jouw ambities:

IntroImpactHigh Impact
Inclusief:
Intake
Prestatieprofiel
Advies
Inclusief:
Intake
Prestatieprofiel
Advies
Plan van aanpak
5 uur persoonlijke coaching
Evaluatie
Inclusief:
Intake
Prestatieprofiel
Advies
Plan van aanpak
8 uur persoonlijke coaching
Evaluatie
€300 (excl. BTW)
Aantal sessies: 2
€870 (excl. BTW)
Aantal sessies: 6
€1260 (excl. BTW)
Aantal sessies: 9

Investeer in jouw legacy!

Performance coaching is een investering in jouw groei en het succes van je onderneming. Het is niet alleen een investering in het heden, maar ook in de erfenis die je achterlaat. Het is de sleutel tot het neerzetten van een blijvende impact die de grenzen van het mogelijke blijft verleggen. De tijd om te excelleren is nu. Neem vandaag nog de beslissing om de beste versie van jezelf te worden.

Ontgrendel jouw Ondernemerspotentieel

Start met Performance Coaching

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe performance coaching jouw pad naar duurzame topprestaties kan vormgeven.

In één vrijblijvende (online) sessie van een half uur brengen we jouw prestatieomgeving in kaart. We laten zien waar de mogelijkheden liggen voor versterking en ontwikkeling op mentaal vlak en welk prestatiegedrag daarbij hoort. Op deze manier weet je snel waar je het beste jouw aandacht en energie op kunt richten voor een beter resultaat.

Performace Profile

Met een Performance Profile brengen we in kaart welke vaardigheden en prestatiegedrag van belang zijn om jouw doelen te behalen. Dit profiel brengt tegelijkertijd snel in kaart waar jouw sterke punten liggen en welke punten het beste versterkt kunnen worden. Hierdoor krijg je inzicht in jouw mentale vermogen en kun je dat vertalen naar concreet prestatiegedrag wat je kunt versterken en ontwikkelen ten gunste van jouw doelen en ambities.

Performance Coaching

In individuele sessies wordt je gecoacht en getraind op jouw mentale vaardigheden en prestatiegedrag vanuit een duidelijk en concreet stappenplan naar jouw (droom)doel. Dit doen we aan de hand van inzichtgevende gesprekken, oefeningen en concrete vertaling naar de praktijk waar je zelf het geleerde gelijk toe kunt passen. Tijdens het traject wordt de voortgang constant geëvalueerd en wordt er inhoudelijk bijgestuurd om jou snel en met zo min mogelijk ruis te begeleiden richting jouw doel.

Performance Progress

Om de voortgang van de van de resultaten van de performance coaching te consolideren plannen we maandelijkse of tweemaandelijkse sessies. In deze sessies trainen we jouw prestatiegedrag om jou scherp te houden op het behalen van je doelen. Op deze manier zorg je ervoor dat je ‘on top of your game’ blijft!

De Kronkels 9a,
3752 LM Bunschoten