Performance Coaching voor Sporters en Coaches

De sleutel tot het maximaliseren van jouw potentieel

Ben jij een sporter die streeft naar topprestaties? Of ben je een coach die op zoek is naar innovatieve manieren om jouw team naar nieuwe hoogten te leiden? Onze op maat gemaakte performance coaching voor sporters en coaches biedt de sleutel tot het maximaliseren van jouw potentieel en het behalen van buitengewone resultaten.
Logo High Impact Performance

Versterken

Krijg inzicht in verschillende technieken om je grenzen nog verder te verleggen.
Logo High Impact Performance

Verlichten

To-the-point de negatieve lading weghalen om negatieve impact te neutraliseren.
Logo High Impact Performance

Verhelpen

Zaken doelgericht aanpakken om in relatief korte tijd die belemmering op te heffen.

Vragen? Neem
vrijblijvend contact
met ons op.

Performance Coaching voor Sporters en Coaches

1. Persoonlijke Optimalisatie: Voor de ambitieuze sporter en coach draait het om verfijning. Ontvang persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw unieke sterktes en uitdagingen. Leer hoe je jouw uitzonderlijke talenten kunt maximaliseren voor grensverleggende prestaties. Performance coaching is gericht op het stellen van doelen die verder gaan dan wat je voor mogelijk hield. Leer effectieve strategieën om uitdagende doelen te stellen en ze consequent te bereiken.

2. Leiderschapsontwikkeling, Teamcohesie en Strategie: Leer krachtige leiderschapsvaardigheden die je nodig hebt om een team te inspireren en te leiden. Ontdek de geheimen van succesvolle coaches en implementeer ze in jouw eigen strategie. Performance coaching biedt coaches de tools om een sterk team te bouwen en strategieën te ontwikkelen die de randvoorwaarden scheppen voor topprestaties.

3. Mentaal Meesterschap: Bereik een staat van mentale helderheid en veerkracht die essentieel zijn voor topprestaties. Leer om te gaan met druk, stress te minimaliseren en mentale focus te behouden, zelfs in de meest veeleisende situaties. Zodat je met vertrouwen je wedstrijden ingaat en kunt presteren zoals jij dat wilt.

4. Optimale Balans: Leer hoe je een evenwichtige levensstijl kunt handhaven terwijl je topprestaties levert. Ontdek strategieën voor effectieve tijdbeheersing en het behouden van vitaliteit in veeleisende situaties. Leer hoe je innovatie en creativiteit kunt toepassen om voortdurend je mindset te versterken en je trainingsprogramma te optimaliseren.

Persoonlijke Begeleiding: Onze performance coaching is volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Geen one-size-fits-all aanpak; alleen gerichte begeleiding die past bij jouw ambities. Onze expertise is gericht op het leveren van resultaten op het hoogste niveau.

Doelgerichte Strategieën: Ontwikkel strategieën die niet alleen gericht zijn op individuele doelen, maar ook op het bereiken van duurzame topprestaties. Aan de hand van een analyse van jouw huidige prestaties en persoonlijke doelen stellen we samen een actieplan op om jouw reis naar succes te plannen.

Toegang tot Expertise: Profiteer van de kennis en ervaring van sportpsycholoog Steven, die veel verschillende high performers heeft begeleid. Hij heeft veel expertise op het vlak van het optimaliseren van mentale kracht. Ontvang waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn op jouw situatie.

Vertrouwelijke Ondersteuning: Wij begrijpen dat sporters en coaches vaak unieke uitdagingen hebben. Onze coaching biedt een vertrouwelijke omgeving waarin je openlijk kunt spreken over je doelen en obstakels.

Continue Ondersteuning: Wij staan altijd paraat om jou te ondersteunen. Of je nu op zoek bent naar motivatie, advies of mentale begeleiding, wij zijn er om jouw reis naar succes te ondersteunen.

De performance coaching is flexibel en wordt altijd aangepast aan de specifieke
behoeftes en unieke uitdagingen van jou als sporter of coach. Ook wat betreft tijd en
plaats van de coaching wordt daar rekening mee gehouden. Voor de ontwikkeling en
voortgang wordt over het algemeen een frequentie aangehouden van wekelijkse of
tweewekelijkse sessies, afhankelijk van jouw individuele behoefte en doelstellingen.

Naast losse sessies kan gekozen worden voor een pakket. Zie hieronder welk pakket
het beste past bij jouw ambities:

IntroImpactHigh Impact
Inclusief:
Intake
Prestatieprofiel
Advies
Inclusief:
Intake
Prestatieprofiel
Advies
Plan van aanpak
5 uur persoonlijke coaching
Evaluatie
Inclusief:
Intake
Prestatieprofiel
Advies
Plan van aanpak
8 uur persoonlijke coaching
Evaluatie
€250 (incl. BTW)
Aantal sessies: 2
€735 (incl. BTW)
Aantal sessies: 6
€1080 (incl. BTW)
Aantal sessies: 9

Investeer in jouw sportieve succes!

Performance coaching is een investering in jouw groei en het succes van jouw ontwikkeling. Het is de sleutel tot het neerzetten van een blijvende impact die de grenzen van het mogelijke blijft verleggen. De tijd om te excelleren is nu. Neem vandaag nog de beslissing om de beste versie van jezelf te worden.

Ontketen Jouw Sportieve Potentieel

Start met Performance Coaching

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe performance coaching jouw pad naar duurzame topprestaties kan vormgeven.

Versterken

Als sporter of coach kun je niet wachten om de volgende stap te zetten in het bereiken van jouw doelen. Door gebruik te maken van Performance Coaching, krijg je inzicht in diverse technieken om je grenzen verder te verleggen. Door de toepassing van sport- en prestatiepsychologische principes optimaliseer en versterk je jouw prestaties.

Verhelpen

Als sporter of coach kun je geconfronteerd worden met situaties of omgevingsfactoren die een negatieve invloed hebben op jouw prestaties. Door deze uitdagingen doelgericht aan te pakken, kunnen sporters en coaches vaak binnen korte tijd belemmeringen opheffen en zo hun volledige potentieel weer benutten. Dit kan betrekking hebben op het aanpassen van de mindset of gedragsstijl, maar ook op het doelgericht verwerken van ingrijpende of beladen gebeurtenissen.

Verlichten

Emotioneel beladen of ingrijpende gebeurtenissen kunnen aanzienlijke invloed hebben op jouw sportprestaties en coaching. Steven biedt gespecialiseerde ondersteuning om sporters en coaches te helpen in dergelijke situaties. Met zijn uitgebreide ervaring past hij de wetenschappelijk onderbouwde en in de praktijk bewezen EMDR-techniek toe. Deze gerichte aanpak verwijdert snel en doeltreffend de negatieve lading van de gebeurtenis, waardoor de impact op jouw sportprestaties en coaching effectief wordt verminderd. Dit resultaat kan al binnen één of enkele sessies worden bereikt.

De Kronkels 9a,
3752 LM Bunschoten